Snooki laittoi bikinikroppansa tarjottimelle: ”Pala taivasta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jersey Shore -realitysarjan tähti Nicole ”Snooki” Polizzi on ollut otsikoissa huiman laihdutuksensa ansiosta. Neitokainen karisti vauvakilot ja rapiat päälle, sillä nykyään hän on entistä hoikemmassa kunnossa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

25-vuotias Snooki on nyt julkaissut bikiniotoksensa verkossa. Instagram-sivuston kuvassa neito on päässyt auringonoton makuun uima-altaalla. Kuvasta näkyy, miten tähden laihdutus on onnistunut.

– Tänään pala taivasta, kertoi Snooki profiilissaan.

MTV-televisiokanava ilmoitti elokuussa lopettavansa suositun Jersey Shore -realitysarjan. Sarjasta tuttu Snooki tekee kuitenkin myös ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta, mutta sittemmin sarja keskittyikin enemmän Snookin raskausaikaan.