Ajokortti muropaketista? Näin tuhotaan Audi kymmenessä minuutissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On olemassa hyviä kuskeja, ja sitten on olemassa niitä, jotka eivät osaa hallita ajoneuvoja tippaakaan. Nyt internetissä nähdään video, jolla espanjalaiset yrittävät saada jumiin jääneen Audinsa pois aitojen välistä suurta tuhoa aiheuttaen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videota katsoessa voi huutaa: ”Ay, caramba!”, sillä harvoin näkee yhtä tuhoon tuomittua yritystä saada pientareelle jostain syystä ajatunutta autoa takaisin tielle. Audi-kuski ohjailee menopeliään edestakaisin aitoihin törmäten, ja hänen ympärillään neuvoja huutavat ihmiset levittelevät suurieleisesti käsiään epäonnistuneelle toiminnalle.

Lopulta hopeanvärinen kaara saadaan pientareelta pois, ja kuten kuumaveriseen kulttuuriin kuuluu, on autokuski suunniltaan raivosta Audin tuhot nähdessään. Sen sijaan, että hän syyttäisi peltivaurioista itseään, alkaa hän potkia autoa tuusan nuuskaksi.