Spaissari-Gerin terhakat muodot pullistelivat mekosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ginger Spice -nimellä aikoinaan Spice Girls -yhtyeessä tunnettu punapää Geri Halliwell teki tyttöbändin hajoamisen jälkeen soolouraa, ja onnistui jopa menestymään omilla kappaleillaan. Viime aikoina on puhuttu ysäribändin paluusta, jota kuitenkin repivät jäsenten väliset ristiriidat.

Eilen Geri kuvattiin poseeraamassa Australia’s Got Talent -ohjelman juhlissa. Popkaunotar oli pukeutunut cocktail-mekkoon, joka korosti erityisesti hänen etumustaan.

Geri Halliwell erosi taannoin poikaystävästään Henry Beckwithistä. Kahden vuoden ajan seurustellut pariskunta erosi, koska laulajan kerrottiin kyllästyneen miehensä jatkuvaan juhlimiseen. Eron syyksi veikattiin myös sitä, että 32-vuotias poikaystävä ei halunnut lapsia tai mennä naimisiin Spice Girls -popparin kanssa. Halliwell pääsi kuitenkin ylitse Beckwithistä, sillä nykyään hän seurustelee vielä tuntemattoman miehen kanssa.