Muhkeamuotoinen Leah haastaa povipommit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britannian julkkismaailmasta on viime vuosina noussut liuta tähtiä, joiden suosio perustuu pitkälti heidän runsaanpuoleiseen rintavarustukseen. Suomessa heistä tunnetuin lienee Jordan: Povipommin päiväkirja -realitysarjasta tuttu Katie Price, ja perässä hiihtävät Kelly Brook ja Jodie Marsh.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Iso-Britannian povipommirintama on kuitenkin saamassa uudemman haastajan. Glamourmalli Leah Francis on tehnyt tuloaan maan kohujulkkispiireihin, ja hänet nähdään nyt Zoo-lehden videolla, jossa malli esittelee runsaita avujaan tuoreissa valokuvaussessioissa.

Aivan uusi nimi ei Leah Francis maan glamourmallipiireissä ole. Hänen povekkaita kuviaan on nähty muun muassa Nuts-lehden mainekkaassa tyttökalenterissa. Aikaisemmin tänä vuonna Zoo-lehden lukijat äänestivät Francisin kolmanneksi kuumimmaksi julkkisnaiseksi, jopa Mila Kunisin, Rihannan ja Jennifer Lawrencen kaltaisten kaunottarien edelle.