Syömishäiriöinen poptähti saa oman TV-sarjan: ”Elämä omiin käsiin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Syömishäiriöinen poppari LeaAnn Rimes on ollut julkisuudessa henkilökohtaisen elämänsä haasteiden merkeissä. Neitokainen on esimerkiksi riidellyt jatkuvasti miehensä Eddie Cibrianin eksän Brandi Glanvillen kanssa.

Nyt 30-vuotias LeAnn on saanut näyttelijämiehensä kanssa oman televisio-ohjelman. Radar Online -sivuston mukaan sarjassa tullaan kuvaamaan Rimesin ja Eddie Cibrianin arkea ja perhe-elämää. Ohjelma ei ole täyttä tosi-tv:tä, sillä se tullaan käsikirjoittamaan julkkisparin mielen mukaiseksi.

– Otamme elämämme hauskoja asioita, esitämme ne ja teemme niistä hauskoja. Ihmiset ovat aiemmin nauraneet meille – haluamme heidän nauravan kanssamme. Haluamme ottaa elämämme omiin käsiin ja tehdä ohjelman elämästämme, mutta käsikirjoitetun, kertoi LeAnn Rimes People-lehdelle.

LeAnn Rimes ja Eddie Cibrian tapasivat Lifetime-elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Pariskunta aloitti salasuhteen, joka johti molempien avioeroihin. Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta tunnetulla Cibrianilla on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan Brandi Glanvillen kanssa. Salasuhteen paljastumisen jälkeen LeAnn Rimes ja Brandi Glanville ovat olleet ilmiriidoissa.