Petetyn tyttöystävän erokirjeestä nettihitti – kosto oli suloinen!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Petetyt, jätetyt, eronneet ja karanneet saattavat kiittää entistä rakastettuaan mitä kostonhimoisimmilla tavoilla. Toiset yrittävät tehdä entisen kumppaninsa elämästä vaikeaa kaikilla mahdollisilla keinoilla, mutta eräs tyttö näytti mallia kuinka homma hoidetaan kerralla tyylillä.

Tyttö oli löytänyt poikaystävänsä Facebook-viestit toiselle naiselle, koska miehen Facebook oli jäänyt auki. Ilmeisesti arkaluontoista tekstiä sisältänyt viestinvaihto oli päätynyt tytön silmiin ja hän pisti suhteen poikaystäväänsä poikki saman tien.

Hän kirjoitti tuoreelle ex-poikaystävälleen, että oli pakannut pojan tavarat ja kiikuttanut ne eri puolille kaupunkia paikkoihin, jotka ovat olleet heidän suhteensa kannalta merkittäviä. Esimerkiksi pettäjäpojan televisio löytyisi paikasta, jossa he harrastivat ensimmäisen kerran seksiä. Kirjeen kuva löytyi Imgurista ja leviää parhaillaan esimerkiksi Facebookissa.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook