Pikkulapsi selittää miksei syö lihaa – äiti kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapset tunnetusti suhtautuvat elämään viattomalla ja ennakkoluulottomalla tavalla. Nyt erään lapsen keskustelu äidinsä kanssa lihan syömisestä ihastuttaa yksinkertaisuudellaan ympäri maailmaa. YouTube-videolla kaikki saa alkunsa mustekalan syömisestä.

Ensin pikkupoika kysyy äidiltään, että eihän lautasella oleva mustekala ole oikea. Äidin selittäessä, että lautasella on mustekalan jalkoja, poika hämmentyy ja alkaa ihmettelemään, missä mustekalan pää sitten on. Tämän jälkeen poika jääkin pohtimaan ääneen, ettei eläimiä voi syödä.

Ikäisekseen melko näyttävää ajatteluketjua toteuttava poika alkaakin luettelemaan kaikenlaisia eri eläimiä. Poika selittää äidilleen, kuinka hän ei pidä siitä, että eläimet kuolevat, jotta he voisivat syödä niitä. Lopuksi suloinen poika ihmettelee, miksi koskettunut äiti itkee videota kuvatessaan.