Pomo pahoinpiteli harjoittelijaa toimistossa – kohuvideo paljasti tapauksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Työpaikkakiusaaminen on lähes yhtä suuri ongelma kuin koulukiusaaminen, ja aika ajoin myös Suomessa tulee julkisuuteen poikkeuksellisen pitkälle menneitä tapauksia. Nyt maailmalla aiheuttaa kuitenkin kohua Singaporessa paljastunut kiusaustapaus.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Encore eServices -yhtiön esimies pahoinpiteli lähes kolmen vuoden ajan yrityksen harjoittelijaa toimistossa kaikkien nähden. Työntekijät eivät kuitenkaan uskaltaneet ilmoittaa tilanteesta muille. Lopulta eräs työntekijöistä toi paikalle pienen kameran, jolla hän sai todisteita tapauksesta.

Nyt video on julkaistu myös verkossa. Singaporessa se on aiheuttanut valtavan kohun, sillä videolla nähdään miten esimies läpsii ja lyö harjoittelijaa päähän. Lopulta eräs työntekijä menee tilanteeseen väliin yrittäen estää pahoinpitelyn jatkumisen. Singaporelaisen Shin Min -lehden mukaan harjoittelija ei voinut sopimuksen mukaan vaihtaa työpaikkaa. Nyt esimies on haastettu oikeuteen, jossa harjoittelija vaatii korvauksia.