Jenny McCarthyn povi pullisteli punaisella matolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supertähti Jim Carreyn ex-vaimona tunnettu Jenny McCarthy elää paraikaa sinkkunaisen elämää. Hänellä on monen tähden tavoin oma julkkisihastus. Oman keskusteluohjelmansa juontaja kertoi vastikään himoitsevansa näyttelijä Bradley Cooperia.

Nyt 40-vuotias julkkiskaunotar nähtiin Las Vegasissa Simon G. Jewelry -illanvietossa. Neitokainen oli valinnyt ylleen mustan mekon, joka toi esille hänen muodokkaan povensa. Jennyn kaula-aukko sai kiitettävästi huomiota punaisella matolla – eikä aivan syyttä suotta.

Playboy-pupu poseerasi ensimmäisen kerran Playboy-lehden kansikuvassa vuonna 1993. Lokakuun numerossa sulojaan esitellyt Jenny McCarthy sai silloin palkkioksi 20.000 dollaria, eli noin 16.000 euroa. Nainen on seurustellut muun muassa Ray Manzellan, John Mallory Asherin ja Jim Carreyn kanssa. Hän erosi hiljattain Chicago Bears -pelaaja Brian Urlacherista.