Känniääliö kiipesi siltapilariin – ja sammui

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kuten useille suomalaisille on varmasti tullut tutuksi, on vahvan humalatilan saavuttaneen ihmisen kyky nukahtaa vertaansa vailla. Sammuminen ei aina kysy aikaa eikä paikkaa liikaa, kuten Serbialainen mies sai hiljattain todeta.

Youtubeen lisätyltä videolta ilmenee, kuinka 28-vuotiaaksi Ivan Tolvich -nimiseksi mieheksi tunnistettu henkilö on kiivennyt humalassa siltaa pitkin noin seitsemän metrin verran, kunnes hän sammui kaltevalle pinnalle. Matkaa alhaalla olevan veden pintaan oli noin 20 metriä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ohikulkijoiden hälyttämät palomiehet pelastavat miehen tikkaiden avulla. Paikalla olijoiden mukaan mies ei herännyt edes hälytysajoneuvojen sireenien tai ympärille kerääntyneen väkijoukon ääneen. Pelastushenkilökunta kertoi Metro-lehdelle, että operaatio haluttiinkin suorittaa hienovaraisesti.

– Emme todellakaan halunneet herättää miestä yllättäen, sillä hän olisi saattanut tippua. Kiipesimme hänen luokseen hiljaa, ja kiedoimme turvavaljaat hänen ympärilleen, yksi pelastajista kommetoi.

Ivan Tolvich heräsi vasta siinä vaiheessa, kun palomieheet laskivat häntä maahan. Youtube-videon mukaan mies kiitteli pelastajiaan näiden avusta heti ymmärrettyään, mitä oli tapahtunut.