Silminnäkijät järkyttyivät – pikkutyttö matkusti auton lavalla koirahäkissä

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Uutisoimme toisinaan vanhemmista, joiden teot kummastuttavat suuresti heitä sivusta seuraavia ihmisiä. Näin kävi myös Pennsylvaniassa, jossa ohikulkija oli huomannut tiellä ajaneen lava-auton perässä suuren koirahäkin. Häkin sisällä oli pieni tyttö ja koira.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

– Hän leikkii häkissä koiransa kanssa jatkuvasti, 29-vuotias Abbey Carlson kertoi CBS Pittsburghille.

Abbey oli antanut 10-vuotiaalle tyttärelleen luvan matkustaa auton lavalla yhdessä koiransa kanssa. Molemmat oli laitettu ajomatkan ajaksi häkkiin, eikä tytön äiti tai hänen 30-vuotias poikaystävänsä Thomas Fishinger nähnyt tilanteessa mitään pahaa tai vaarallista.

Lapsen isoäiti puolustaa pariskuntaa, että he eivät tekisi koskaan mitään pahaa tyttärelleen, joten kyseessä on hänen mukaansa vain inhimillinen erehdys. Lapsi oli itse pyytänyt pääsevänsä koiran kanssa häkkiin, sillä eläin oli uikuttanut siellä surullisesti. Abbey ja Thomas on pidätetty tapauksen johdosta.