Koska naisten täytyy ottaa aikalisä miehistä?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vaikka seurusteleminen on onnistuessaan ihanaa puuhaa, tulisi jokaisen naisen viettää elämässää ainakin hetki ilman miehiä. Missä vaiheessa olisi sitten viimeistään hyvä ottaa irtiotto uroksista ja keskittyä vain omaan itseensä?

Mikäli nainen pomppii vain suhteesta toiseen, ei hän todennäköisesti saa koskaan unelmiensa siippaa kainaloonsa. Miehiään tiuhaan vaihtavat neitokaiset nimittäin lankeavat kerta toisensa jälkeen vääriin kaksilahkeisiin, ja silloin jos joskus olisi hyvä ottaa hieman takapakkia ja tarkastella kokonaisuutta omassa rauhassa.

Sinkkuudessa on se hyvä puoli, että silloin saa aikaa haukata happea ja pohtia oman elämänsä päämääriä ilman, että tuhlaa aikaansa väärään kumppaniin. Etenkin jos miehen likasukkien ja kalsareiden peseminen on alkanut kyllästyttää, eikä suhteesta saa muutenkaan nautintoa, kannattaa peli viheltää poikki.

Seurusteleville ihmisille käy usein siten, että kaikki aika uppoaa hyvin nopeasti esimerkiksi yhteisen pesän rakentamiseen ja huolehtimiseen, ja kaverit saattavat jäädä vähemmälle ajalle. Ystävät saattavat kuitenkin olla juuri se oljenkorsi, joka pelastaa sinut murheen syövereihin uppoavasta parisuhteesta.

Miehen löytäminen ei koskaan saisi muodostua elämän pääasiallisimmaksi tavoitteeksi. Female First muistuttaa, että rennosti elämänsä hallitsevat naiset ovat enemmän urosten mieleen kuin epätoivoisesti parisuhdetta metsästävät typyt. Toisin sanoen mikäli nainen tulee toimeen ilman miehiä, selviytyy hän myös parisuhteesta kunnialla.