Nicole Coco Austin otti nakuna aurinkoa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkiskaunotar Nicole ”Coco” Austin kuuluu viihdemailman kuvatuimpiin neitokaisiin. 34-vuotias räppärin vaimo kerää katseet lähes kaikkialla minne meneekin, ja hän paistattelee usein salamavalojen säihkeessä punaisella matolla.

Omaa Peepshow-esitystä tähdittävä Coco treenaa lujasti pitääkseen kehonsa timmissä kunnossa. Muodokas tähti ei pelkää paljastella vartaloaan, ja nytkin hänet nähdään Whosay-sivuston otoksessa ilman rihman kiertämää auringonottopuuhissa. Rusketusrajoja neidolle ei ainakaan synny.

Coco Austin nähtiin äskettäin upeissa bikinikuvissa, joissa seksikäs kurvitar esiintyi vaaleanpunaisessa bikiniasussa Las Vegasissa. Uima-altaalla venyttelevä nainen tietää, mistä kulmasta hänen muotojaan kannattaa valokuvata, ja sen huomaa myös kyseisistä otoksista.