Khloe Kardashian jumaloi siskoaan – hehkutus tallentui videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien julkkisperheen kaunotar Khloe on useasti kertonut olevansa onnellinen Kim-siskonsa raskaudesta. Näyttävän vartalon itsekin omaava Khloe on nyt puolustanut Kimiä ja hänen ulkonäköään maasta taivaaseen.

Khloe kertoo Associated Pressille antamassaan haastattelussa, että Kim Kardashian -sisko on hänen mielestään maailman kaunein nainen. Siksi hän onkin yrittänyt toitottaa raskaana olevalle Kimille, että naisen ei pitäisi välittää niin paljoa muiden ihmisten puheista.

Myös Khloe on järkyttynyt ihmisten reagoinneista Kimin suurentuneeseen ulkomuotoon, koska naisen mukaan kyse on luonnollisesta asiasta jos kantaa sisällään uutta ja tervettä ihmisen alkua.

Khloe pitää myös itseään kauniimpana runsasmuotoisena ja kertoo, että on käynyt läpi saman paino- ja ulkonäkökeskustelun median kautta. Hän on yrittänyt miehensä Lamar Odomin kanssa lasta vuoden 2009 häistä lähtien. Silti neito väitti, ettei ole katkera siskojensa äitiyden takia.