Amanda Bynes leikkautti nenänsä – tältä näytti ennen ja jälkeen operaation

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Amanda Bynes on ollut päivittäin otsikoissa rajujen sekoilujensa takia. Taannoin hän kävi myös, josta hän kertoi verkossa. Amanda twiittasi kohottaneensa nenäoperaatiolla itsetuntoaan.

27-vuotias tähti toipuu edelleen leikkauksestaan. Amanda kertoo verkossa elämänsä helpottuneen operaation myötä, koska hän näyttää mielestään nyt paremmalta. Julkkisneito ei kuitenkaan aio lopettaa kauneusoperaatioita, vaan suunnittelee jo seuraavaa korjausleikkausta.

– Minulla ei ole siteitä. Se paranee omassa tahdissaan, kuten lääkäri sanoi. Teetän toisen kolmen viikon päästä. Ne ovat pieniä mahtavia leikkauksia, jotka tehdään minun ollessani valveilla yleispuudutuksessa. Se on melkein täydellistä, kertoi Amanda Bynes TMZ-lehdelle.

ENNENamandabynes07042012.png

JÄLKEENKuva: Twitter
Kuva: Twitter

Amandan tarkoituksena ei ollut alun perin paljastaa leikkaussalaisuuttaan kenellekään. Hän kuitenkin lipsautti asian Twitter-palvelussa. Neitokainen kertoi jokin aika sitten, että lopettaa kauneusleikkaukset vasta, kun hänen nenänsä ei näytä niin hirveältä valokuvissa.