Dana on mielestään liian kaunis: ”Saan kaiken minkä haluan!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vallitsevien kauneusnormien mukaan hyvännäköisiksi luokitellaan upealla vartalolla varustetut valkeahampaiset ja kevyesti ruskettuneet neitokaiset, jotka käyttävät näyttäviä vaatteita ja meikkejä. Nyt yksi heistä valittaa arkensa olevan täyttä tuskaa, koska hän on liian kaunis.

MTV-musiikkitelevision True Life -realityohjelma esittelee tavallisten ihmisten arkea. Tähdeksi on päässyt pyörätuolissa istuvia, huumekoukussa olevia ja muissa elämäntilanteissa kamppailevia ihmisiä.

Nyt ohjelmassa seurattiin showpainin ammattilaiseksi haluavaa 21-vuotiasta Dana Adivaa. Hän valitti ohjelmassa, kuinka hänen elämänsä on hankalaa näyttävän ulkonäkönsä takia. Hän sanoi, että kauniina oleminen on niin sanotusti syvältä.

– Saan kaiken mitä haluan ja minua kohdellaan kuin prinsessaa vain sen takia, miltä näytän. Samaan aikaan se ärsyttää, koska ihmiset eivät ota minua vakavasti, Dana valitti.

Gawkerin mukaan nainen saa satoja Facebook-ystäväkutsuja ja liiallista huomiota miehiltä. Lisäksi naiset vihaavat häntä ja hän paljasti, että tilanne on luonut jännitteitä myös hänen ja siskonsa välille. Nainen haaveilee ottavansa pian silikonit ja tekevänsä läpimurron showpainijaurallaan.