Nyt on virallista! Robert Pattinson ja Katy Perry viettivät iltaa yhdessä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poptähti Katy Perry kertoi vastikään erässä julkkisjuhlissa himoitsevansa ystävänsä Kristen Stewartin miestä Robert Pattinsonia. Pari on nyt eronnut, joten popparilla on tilaisuus tehdä siirtonsa. Katyn onkin jo kerrottu viettäneen tiiviisti aikaa näyttelijäkomistuksen seurassa.

Nyt huhut kaksikon seurustelusta ovat jälleen ottaneet tuulta alleen. Katy Perry ja Robert Pattinson ovat nimittäin viettäneet yhteisen illan muiden ystäviensä kanssa Björkin konsertissa Hollywoodissa lauantai-iltana, Popsugar-sivusto uutisoi. Kaksikon kerrotaan saapuneen paikalle yhdessä, mutta poistuneen eri aikoihin.

Poplaulaja piti lähteiden mukaan samaisena iltana konsertin jälkeen jatkot asunnollaan. Pattinsonin kerrotaan olleen paikalla juhlimassa epäillyn uuden tyttöystävänsä kanssa. Kaksikko lienee nauttinut toistensa seurasta oikein kunnolla, sillä juhlien kerrotaan jatkuneen pitkälle yöhön.

Katy Perry erosi äskettäin poikaystävästään John Mayerista, joten julkkispari saattaa haluta ottaa rauhallisesti, vaikka laulajattaren kerrotaankin olevan todella kiinnostunut Twilight-näyttelijästä. Kristen Stewartin kerrottiin aiemmin kauhistuneen siitä ajatuksesta, että Katy deittailisi hänen suurta rakkauttaan. Hän ei kuitenkaan itse pystynyt lopettamaan yhteydenpitoa toisen miehen, Lumikki ja metsästäjä -ohjaajan Rupert Sandersin, kanssa.