Geri Halliwell huippuseksikkäänä bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ginger Spice -nimellä Spice Girls -yhtyeessä tunnettu punapää Geri Halliwell on aiemmin taistellut ylipainon kanssa, ja neitokainen kertoi aiemmin yrittäneensä useita dieettejä päästäkseen hyvään kuntoon. Nykyisin poppari on timmissä kuosissa.

Nyt Geri on lomaillut Sydneyssä, Australiassa, bikiniloman merkeissä. Neitokainen ryntäsi rannalle kukallisessa bikiniasussa, joka toi esille tähden uskomattoman vartalon. 40-vuotiaana laulajatar näyttää hehkeämmältä kuin koskaan, ja taatusti useita vuosia nuoremmalta.

Atleettinen Geri Halliwell on julkaissut uransa aikana kolme albumia, Schizophonic, Scream If You Wanna Go Faster ja Passion. Neitokainen tapaili aiemmin Henry Beckwithiä, josta kuitenkin erosi miehen biletystaipumusten takia. Halliwell pääsi ylitse suhteesta, sillä nykyään hän seurustelee vielä tuntemattoman miehen kanssa.