Def Leppard -rokkari paljasti: ”Sairastan syöpää”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1980-luvulla hurjasta suosiosta nauttinut brittiläinen hard rock -yhtye Def Leppard kuuluu maailman eniten levyjä myyneisiin bändeihin. Irlantilainen kitaristi Vivian Campbell liittyi bändin riveihin vuonna 1992. Sitä ennen hän soitti muun muassa Dio ja Whitesnake-yhtyeissä.

Nyt 50-vuotias Vivian Campbell on paljastanut sairastavansa syöpää. Kitaristi kertoi Def Leppard -yhtyeen kotisivulla julkistamassaan tiedotteessa saaneensa nyt kahden kuukauden ajan kemoterapiahoitoa kaulan imusolmukkeissa ilmenevän Hodgkinin lymfooman vuoksi. Hoitoa on jäljellä vielä neljän kuukauden verran. Campbell kuitenkin kuvailee oloaan ”olosuhteisiin nähden” hyväksi.

Vivian Campbell meni vuonna 1987 naimisiin Julie-vaimonsa kanssa, mutta pariskunta erosi viime vuonna 25 yhteisen vuoden jälkeen. Rocktähti on innokas jalkapalloilija, ja hän harrastaakin kyseistä lajia Hollywood United F.C. -joukkueessa, jonka pelaajat ovat julkisuuden henkilöitä ja entisiä ammatilaisjalkapalloilijoita.