Holly Madison lähti lenkille – muhkea povi pomppi mukana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-neitokainen Holly Madison sai äskettäin esikoislapsensa, minkä jälkeen hänen elämänsä on jo ehtinyt saada uusia käänteitä. Lapsen isä Pasquale Rotella aiotaan nimittäin mahdollisesti passittaa vankilaan 14 vuodeksi.

Nyt viehkeä vaaleaverikkö on ikuistettu lenkillä Las Vegasissa. Holly on kuvista päätellen loistavassa kunnossa vain kolme kuukautta synnytyksen jälkeen. Nainen oli verhonnut muodokkaan vartalonsa pinkkiin urheilutoppiin ja shortseihin.

Rotellan ja Madisonin on määrä astua avioliittoon 14. elokuuta. Tuomion toteutuessa Playboy-pupu joutuu kuitenkin viettämään linnalesken elämää pahimmassa tapauksessa jopa 14 vuotta. Pariskunnan muutaman kuukauden ikäinen esikoisen on nimeltään Rainbow Aurora Rotella, ja he haaveilevat yhteensä kuudesta lapsesta.