Ireland Baldwin näyttävä kaunotar julkkisgaalassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Alec Baldwinin ja Kim Basingerin Ireland-tytär on viime aikoina kuvattu useita kertoja nauttimassa rannalla bikineissä. Nuorukaisesta on povattu uutta mallilupausta, ja hän teki taannoin sopimuksen kahden mallitoimiston kanssa.

Ireland Baldwin on jälleen herättänyt huomiota kuvankauniilla ulkonäöllään, tällä kertaa New Yorkissa järjestetyssä amfAR Inspiration -gaalassa. 188 cm pitkä mallilupaus saapui tilaisuuteen pukeutuneena olkapäät paljastavaan mustaan iltapukuun, joka näytti hyväilevän tähden muotoja.

17-vuotias Ireland Baldwin on näyttelijäpariskunta Alec Baldwinin ja Kim Basingerin tytär. Vanhemmat erosivat vuonna 2002, ja sen jälkeen ainakin Alec Baldwin on jo löytänyt uutta seuraa. Hän avioitui vuonna 2012 joogaohjaaja Hilaria Thomasin kanssa.