Robert Downey Jr. kohtasi nuoren fanin – sai pikkupojan itkemään

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen pitkän linjan näyttelijäkomistus Robert Downey Jr. tähdittää paraikaa Iron Man 3 -elokuvaa, jossa hän toistaa jälleen roolinsa supersankarinero Tony Starkina. Tähti kuuluu Hollywoodin kovimpiin nimiin, ja se on alkanut näkymään myös hänen palkkapussissaan.

Nyt suosikkinäyttelijä on joutunut epämiellyttävään tilanteeseen nuoren fanin kanssa. Puolitoistavuotias Jaxson Denno kohtasi ihailemansa näyttelijätähden Sunderlandissa Massachusettsissa. Amerikkalaispojan pettymykseksi hänen idolinsa ei kuitenkaan ollut pukeutunut Iron Man -pukuunsa.

Tämäkös poikaa harmitti, ja hän oli alkanut itkemään lohduttomasti. People-lehden mukaan itsekin kahden lapsen isä oli kuitenkin hoitanut tilanteen kotiin tyylillä. Suosikkinäyttelijä sai pojan taas hymyilemään lyhyen juttelutuokion jälkeen.

Robert Downey Jr kävi elämässään pohjalla huumausaineiden väärinkäytön takia. Hän pääsi aineista kunnolla irti vasta vuonna 2003. Miestähti kertoi taannoin Wing Chun kungfun auttaneen häntä vapautumaan riippuvuudesta. Sittemmin näyttelijänlahjoja pursuava mies on onnistunut nousemaan erääksi elokuva-alan arvostetuimmista tähdistä.