Bussikuski eksyi pahasti – harhaili kaksi tuntia matkustajat kyydissään

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Julkisen liikenteen kuljettajilla on yleensä ennalta määrätyt reitit, joita heidän on noudatettava. Nyt eräs newjerseyläinen bussikuski on onnistunut eksymään täysin, ja sen seurauksena matkustajat pääsivät kahden tunnin seikkailulle New Yorkiin.

Matkustajat olivat hypänneet bussin kyytiin reitillä, joka kestää tavallisesti noin 45 minuuttia. Bussia ajanut kuljettaja ei kuitenkaan tuntenut aluetta aivan kuin omia taskujaan, sillä hän onnistui jostain syystä kuluttamaan matkaan New Jerseystä New Yorkiin kaksi kokonaista tuntia. Loppujen lopuksi matkustajat saivat siis samalla rahalla kiertoajelun Manhattanilla, Huffington Post -lehti uutisoi.

Kuljettajan kerrotaan ajaneen useaan otteeseen päämääränä toimineen bussiaseman ohi. Kun matkustajat olivat pyytäneet päästä pois harhailevasta bussista, kuljettaja oli huutanut heille. New Jerseyn viranomaiset tutkivat parhaillaan tavallisesta poikennutta bussimatkaa.