Poliisi ihmeissään ryöstöistä: ”Kädet ylös ja housut alas!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Oklahomassa sijaitsevan Tulsan poliisit etsivät parhaillaan kahta rikollista, joiden suorittamiin ryöstöihin liittyy varsin erikoinen piirre. Miehet ovat nimittäin ryöstämisen lisäksi nöyryyttäneet uhrejaan käskemällä heitä riisumaan housunsa.

Tapauksia on ollut ainakin kaksi. Ensimmäinen tapahtui paikallisessa Tulsa Inn and Suites -motellissa. FOX23-uutissivuston mukaan ryöstäjät pakottivat miespuolisen uhrin tämän hotellihuoneeseen, löivät häntä pistoolilla ja käskivät hänen riisua housunsa.

Toinen vastaavanlainen tapaus tapahtui paikallisen huoltoaseman edustalla. TulsaWorld.com -verkkosivuston mukaan miehet kaappasivat tankkaamassa olleiden uhrien auton aseella uhaten, ja käskivät toista ottamaan housunsa pois. Miehet ajoivat pakoon toisen uhrin housut mukanaan.

– Harvemmin näkee tapauksia, jossa ihmisiä käsketään riisumaan housunsa ryöstön yhteydessä, ihmettelee Tulsan ylikonstaapeli Brandon Watkins.