Kiho-näyttelijä haukkui Sinkkuelämää-televisiosarjan: ”Äärimmäisen tylsää”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aina välillä näyttelijät kyllästyvät sarjaan, joka on tehnyt heistä suuria tähtiä. Taannoin Miehen puolikkaat -sarjan Angus T. Jonesille tuli uskoon ja alkoi sen jälkeen haukkua monisanaisesti komediaohjelmaansa, ja nyt hänet aiotaan korvata naisnäyttelijällä.

Myös supersuositun Sinkkuelämää-sarjan Kihona kuuluisuuteen noussut Chris Noth on antanut sanallisen miekkansa sivaltaa miljoonien naisten suosikkiohjelmaa. Mies ei pidä siitä, että sarja idealisoi Ison omenan sinkkuelämäntyyliä. Hänen mielestään esimerkiksi Lena Dunhamin tähdittämä Girls-sarja on realistisempi.

– Mielestäni Sinkkuelämää-sarja idealisoi New Yorkia ja kaupunki melkein rakensi itsensä uudestaan sillä sarjalla, mikä on minusta äärimmäisen tylsää. Girls on realistisempi, kertoi Chris Noth Huffington Post -lehdelle.

58-vuotias The Good Wife -sarjassa näyttelevä Chris Noth on kokenut muodonmuutoksen viime vuosina, ja hän näyttää tätä nykyä varsin erilaiselta muutaman vuoden takaiseen suosikkisarjan tyyliin verrattuna. Armanin puvut ovat vaihtuneet löysiin shortseihin ja vatsakkaaseen rantatyyliin. Chris Noth bongattiin juuri paparazzikuviin Havaijilla.