Deittisivusto: Sinkkuisät ovat parhaita kumppaniehdokkaita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sinkkuina eläviä isiä löytyy myös julkkismaailmasta. Heidän joukkoonsa voidaan lukea ainakin sellaiset komistukset kuin Jamie Foxx, Colin Farrell ja Jeremy Renner. Nyt on julkaistu kyselytulos, jonka mukaan sinkkuisät ovat parempia kumppaniehdokkaita kuin lapsettomat.

Deittisivusto Cupid.comin teettämän kyselyn mukaan lapsen tehneet miehet pitävät itseään lapsettomia miehiä parempina kumppaneina siksi, että he ovat oppineet jälkikasvunsa myötä niin vastuullisuutta kuin pitkäjännitteisyyttä. Peräti 80 prosenttia vastanneista myönsi isyydeen opettaneen myös taidon rakastaa toista ihmistä ilman ehtoja.

Sen lisäksi, että isät ovat vastuullisempia, ovat he usein myös valmiita pitkäaikaisempaan suhteeseen. Femail Firstin julkaiseman tutkimustuloksen mukaan isäksi tuleminen on kannustanut 57 prosenttia miehistä tarttumaan vakituisempaan parisuhteeseen.

Suurin osa kyselyyn vastanneista on yhtä mieltä siitä, että uuteen kumppaniin on syytä tutustua hyvin ennen lapsille esittelemistä. Isät tahtovat olla myös roolimalleina lapsilleen uudessa suhteessa siten, että näyttävät jälkikasvulleen mielellään esimerkkiä naisen oikeanlaisesta kohtelemisesta.