Robert Downey Jr. yllätti venäläiset Iron Man -fanit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Robert Downey Jr. tunnetaan rooleistaan suuren luokan toimintaelokuvissa, kuten Iron Man, Avengers ja Sherlock Holmes. Pitkän uran tehnyt näyttelijä oli vielä 2000-luvun alkupuoliskolla uransa pohjamudissa huumeongelmiensa vuoksi, mutta on nykyään jälleen kuivilla.

Venäläisiä Iron Man -faneja odotti taannoin melkoinen jymy-yllätys, kun leffan tähti Robert Downey Jr. teki vierailun Moskovassa järjestetyyn fanitilaisuuteen. Maailmaa elokuvan promootiotilaisuuksissa kiertänyt näyttelijä sai raikuvat aplodit sadoilta Iron Man -maskeihin pukeutuneilta faneilta astellessaan October Multiplex -elokuvateatterin lavalle.

47-vuotias Robert Downey Jr. tuli takavuosina tutuksi huumeisiin ja alkoholiin liittyvistä sekoiluistaan, kun mies pidätettiin useaan otteeseen esimerkiksi heroiinin ja kokaiinin hallussapidosta. Tähti kuitenkin onnistui hankkiutumaan päihteistä eroon kuntoutuksen avulla, ja on viime vuosina nauttinut valkokankailla suurempaa suosiota kuin koskaan ennen.