Amanda Bynes peruu sanojaan: ”En tarkoittanut sitä”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen kohukuningatar Amanda Bynes on nuoresta iästään huolimatta jatkuvasti lööppien kohteena sekoilujensa ansiosta. Taannoin hänen vanhempansa suunnittelivat ottavansa 27-vuotiaan tyttärensä takaisin holhoukseen.

Ongelmissaan julkisesti ryvettyvä neitokainen lyttäsi taannoin artisti Draken rumaksi. Vielä ennen haukkumislinjalle lähtemistä kohunäyttelijätär ilmaisi halukkuuteensa ryhtyä muusikon kanssa intiimimpään kanssakäymiseen. Sittemmin Bynes on perunut sanojaan Twitterissä.

– Olen pahoillani niistä twiiteistä joissa puhuin Drakesta en tarkoittanut mitä sanoin, Amanda Bynes kirjoittaa Twitterissä.

Myöhemmin neitokainen vielä lisäsi, että hän haluaisi ystävystyä muusikon kanssa tämän haukkumisen sijaan. Drake ei ole ainoa julkisuuden henkilö, joka on viime aikoina saanut kohdata näyttelijättären vihan Twitterissä. Bynes on muun muassa haukkunut Rihannaa rumaksi sanomalla, että Chris Brown pahoinpiteli tämän, koska hän ei ollut tarpeeksi nätti.