Demin äiti vihaa tyttärensä tatuointeja – isä ei suostunut puhumaan niistä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Disney-tuotannoista tunnetuksi tullut Demi Lovato on ollut tiiviisti otsikoissa X Factor -tuomaripestinsä ja musiikkinsa merkeissä. Äskettäin neitokainen kertoi, että hänellä on salainen siskopuoli, ja pari päivää sitten Demin isä menehtyi.

Nyt puhe on kuitenkin kääntynyt kaunottaren useisiin tatuointeihin. Yhteensä 13 tatuointia ottanut Demi kertoi Heat-lehdelle, että hänen äitinsä vihaa hänen tatuointejaan. Tuorein parikymppisen neitokaisen tatuoinneista on Warrior-kappaleen sanat, jotka hän otatti selkäänsä. Laulajattaren mukaan hänen äitinsä ei ymmärrä mustetöiden merkityksellisyyttä.

– Ajauduimme äitini kanssa massiiviseen riitaan, kun otin linnut käsiini, sillä hänellä on erilaisia käsityksiä tatuoinneista kuin minun sukupolvellani. Joten hänelle on vaikeaa selittää, että kyseessä on ikään kuin taidetta ihollesi, Demi Lovato selittää Heat-lehdelle.

Lovaton mukaan hänen pienemmät tatuointinsa eivät häiritse äitiä yhtä paljon kuin suuremmat mustetyöt. Neitokaisen edesmennyt isäkään ei ollut tatuointien suuri ystävä. Isä oli kuitenkin ottanut hieman erilaisen lähestymistavan, sillä hän ei halunnut puhua tyttärensä tatuoinneista.

Demi Lovato nousi julkisuuteen vuosina 2007 – 2008 näyteltyään Camp Rock -elokuvassa, jossa nähtiin myös Jonas Brothersin jäsenet. Neitokaisen tie tähtiin on ollut kivinen. Demi Lovato on sittemmin hakenut ongelmiinsa apua ja tatuoinut ranteidensa viiltoarpien päälle sanat Stay Strong.