Snooki tähtää fitness-malliksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jersey Shore -realitysarjan tähti Nicole ”Snooki” Polizzi ei ole löysäillyt raskautensa jälkeen tippaakaan, sillä neitokainen on kokenut hurjan muodonmuutoksen viimeisten kuukausien aikana. Pyöreästä kurvittaresta on sukeutunut treenin myötä timmi julkkiskaunotar.

Uusimmissa Instagram-kuvissaan Snooki vaikuttaa saaneen kehonsa lihaksia näkyviin, ja hänen vartalonsa alkaa muistuttaa fitness-harrastajan kehoa. Ahkerasti kuntoilevalla julkkistähdellä saattaa olla siis uusia ambitioita mielessään.

MTV-televisiokanava ilmoitti viime vuoden elokuussa lopettavansa suositun Jersey Shore -realitysarjan. Sarjasta tuttu Snooki tekee kuitenkin myös ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta, mutta sittemmin sarja keskittyikin enemmän Snookin raskausaikaan.