Kauneusleikkausten karmaiseva tulos – tältä Stallonen äiti näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvatähti ja -ohjaaja Sylvester Stallone kuuluu legendaarisimpiin miestähtiin, ja hän on tehnyt hittielokuvia jo 1970-luvulta lähtien. Miehen astrologina toimiva Jackie-äiti tunnetaan maailmalla myös hyvin – eikä vähiten leikeltyjen kasvojensa ansiosta.

Nyt 91-vuotias Jackie Stallone on suostunut poseeraamaan Santa Monican asunnossaan. Hän myöntää katuvansa kauneusleikkauksiaan, mikä ei ole kuvien perusteella kovinkaan suuri yllätys. Taannoin hän kertoi näyttävänsä myös omasta mielestään maaoravalta.

– Kyllä käyn, ja olen saanut kirurgiaa liikaakin. Näytän kuin suuni olisi täynnä pähkinöitä. Sain liikaa Juvederm-täyteainetta. Tuntuu, että näytän aivan maaoravalta, kertoi Stallone viime kuussa Daily Mailin haastattelussa.

Jackie Stallone on kuitenkin uskomattoman hyvässä kunnossa ikäisekseen. Hän kertoo nauttivansa päivittäin pinaattia, ja nimeää sen pitkän ikänsä salaisuudeksi. Nainen kehuskelee kyenneensä nappaamaan itseään lähes puolet nuoremman 60-vuotiaan aviomiehen.

Uusimmat