Victoria’s Secretin kuumin tähti loksauttaa leuat – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Etelä-afrikkalainen mallikaunotar Candice Swanepoel tunnetaan parhaiten työstään Victoria’s Secret -merkin mallina. Vuonna 2012 hän tuli kymmenenneksi Forbesin parhaiten tienaavien mallien listalla.

24-vuotias Candice poseeraa jälleen Victoria’s Secret -merkin alusvaatekuvissa. Vaalea kaunotar innostui kuvauksissa jopa riisumaan yläosansa, ja hänet nähdään eräässä otoksessa ilman rintaliivejä. Hoikka neito otti myös muita malliystäviään kuviin mukaan. Heidän joukossaan on muun muassa Behati Prinsloo.

Candice löydettiin mallin töihin 15-vuotiaana Durbanin kirpputorilta. Neitokainen on tehnyt töitä lukuisten huippumerkkien ja muotilehtien kanssa. Hänestä ei useinkaan kuule kiihkeitä romanssiuutisia, sillä tähti on seurustellut turvallisesti 17-vuotiaasta asti mallikultansa Hermann Nicolin kanssa.