Mick Jaggerin hiustupsu myytiin jättisummalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rocktähti Mick Jagger tunnetaan maailman suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuvan The Rolling Stonesin keulahahmona. Muusikko on vuosien varrella elänyt todellista rokkarin elämää huumeiden ja alkoholin parissa. Nyt Jaggerin hiusten arvo on noussut korkeaksi.

Uutisoimme hiljattain, kuinka maailman menestyneimpiin lukeutuva rockyhtye The Rolling Stones pisti omaisuuttaan myyntiin. Myynnissä oli myös tosifanin unelma, eli legendaaristen rock-muusikkojen hiuskiehkuroita. Mick Jaggerin hiustupsu myytiin huimalla 4.795 eurolla, vaikka hinnaksi alun perin arvioitiin 1.770 – 2.350 euroa. Ostajaksi ilmoitettiin brittiläinen yksityiskeräilijä, ja summa menee suoraan hyväntekeväisyyteen.

Sir Mick Jagger nousi maailmanmaineeseen 1960-luvulla The Rolling Stones -yhtyeen jättimenestyksen myötä. Mies tunnetaan musiikillisen menestyksensä lisäksi myös lukuisista naisseikkailuistaan. Jagger on ollut naimisissa kahdesti, seitsemän vuotta Bianca De Maciaksen kanssa ja yhdeksän vuotta malli Jerry Hallin kanssa. Muusikolla on seitsemän lasta neljän eri naisen kanssa.