Ravintola yllätti eronneen naisen – ihastuttava viesti ruokalaatikossa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vaikean eron jälkeen lohdutusta saattaa etsiä mitä erikoisimmista paikoista. Eräs jätetyksi tullut amerikkalaisnainen päätti piristää itseään tilaamalla ruokaa kotiinsa. Neitokainen pyysi netin tilauskaavakkeessa, että ravintola kirjoittaisi hänen ruoka-annoksensa pakkaukseen jotain piristävää.

Tapauksen nainen on Reddit-palvelun Icanteven721-käyttäjä, jonka oikea nimi on Sam. Amerikkalaisnainen jakoi tarinansa Redditissä. Hän oli tilannut ruokaa losangelesilaisesta Truly Vegan -ravintolasta. Naisen päivä parani huomattavasti, kun ruoka saapui hänen kotiovelleen.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

Ravintolan työntekijät olivat kirjoittaneet pakkaukseen, että nainen ei tarvitse poikaystäväänsä ollakseen onnellinen. Pakkaukseen oli myös piirretty tyttö, joka pitää kylttiä, jossa lukee ”Olet sen arvoinen!”.

– Olen säilyttänyt pakkauksen. Katson sitä aina kun koen olevani erityisen masentunut tämän suhteen takia, tai aina kun joku toinen jätkä tekee jonkun tyhmän jätkien jutun, Sam kertoo Huffington Post -lehdelle.