Adrianne Curry on nörttipoikien märkä uni – tässä maistiaiset

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli haussa -ohjelmasta tuttu Adrianne Curry tunnustautunut jo aikoja sitten julkisesti nörtiksi. 30-vuotias tähti vierailee vuosittain esimerkiksi San Diegossa järjestettävässä Comic-Con-tapahtumassa.

Tämä vuosi ei ole poikkeus. Adriannen päällä tullaan näkemään kaksi seksikästä asua, jotka viittaavat molemmat sarjakuvien ja pelien maailmaan. Toinen on Mortal Kombat -videopeleistä tunnetun Mileena-hahmon erittäin paljastava asu. Curry aikoo ilmentää tapahtumassa myös X-Men-sarjakuvista tuttua Psylocke-hahmoa tiukassa lateksiasussa.

Adrianne Curry on aiemmin ollut naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa, mutta pari erosi jo vuonna 2011. Neito seurustelee tällä hetkellä uuden poikaystävän Todd Royn kanssa. Rakastavaiset pelaavat kertomansa mukaan yhdessä supersuosittua World of Warcraft -tietokonepeliä.