Rosie Huntington-Whiteley ilmestyi rinnat paljaana rannalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Rosie Huntington-Whiteley tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Toimintatähti Jason Stathamin kanssa seurusteleva kaunotar on nähty mallikuvien lisäksi myös valkokankaalla Transformers-elokuvan naispääroolissa.

Nyt Rosie on yllättänyt jopa paparazzit ilmaantumalla rannalle rinnat paljaana. Hänet kuvattiin eilen Australian Queenslandissa lähellä Suurta valliriuttaa sijaitsevalla Haymanin saarella yläosattomissa, kun kaunotar poseerasi australialaisen ModelCon mainoskuvauksissa. Kuvaajan nähdessään Rosie ennätti vetäistä käden rintojensa peitoksi.

Englantilaissyntyinen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä. Hänellä on oma Autograph-alusvaatemallistonsa, jota myydään brittiläisessa Marks & Spencer -tavarataloketjussa.