Uskomaton trendi: Kirurgi tekee kämmeneen suotuisammat viivat!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kädestä ennustamisessa tulkitaan kämmenessä näkyviä viivoja. Nyt Japanissa ollaan menty plastiikkakirurgian puolelle hyvien ennustusten toivossa. Japanilainen plastiikkakirurgi Takaaki Matsuoka nimittäin muuttaa potilaidensa kämmenien viivoja.

Lääkäri on edelläkävijä kämmeniä koskevissa kauneusleikkauksissa, Huffington Post -lehti kertoo. Mies tekee potilaidensa kämmeniin uusia viivoja sähköisillä leikkausveitsillä. Ammattilaisen mukaan esimerkiksi avioliitosta kertovan viivan puuttuminen tarkoittaa sitä, ettei avioliittoa todennäköisesti ole koskaan luvassa kyseiselle henkilölle, The Daily Beast uutisoi.

Niinpä japanilaiset kääntyvät kauneuskirurgin puoleen saadakseen suotuisemmat kämmenviivat. Operaatio maksaa noin 840 euroa, ja se kestää 10 – 15 minuuttia. Matsuokan mukaan on tärkeää, ettei viivoista tule liian täydellisiä. Viivojen luomiseen ei voi käyttää laseria, sillä sen luoma haava paranee liian hyvin eikä käteen jää selvää jälkeä.

Sandiegolainen plastiikkakirurgi Barry Handler lyttää uuden villityksen täysin, Huffington Post -lehti kertoo. Miehen mukaan toimenpide voi vahingoittaa jänteitä, hermoja tai valtimoita. Handler kertoo, että pahimmassa tapauksessa potilaan käsi voi vammautua niin pahasti, että se jää pysyvästi nyrkkiin, ”eikä potilas voi pitää kädessään kaljaa”.

– Siinä ei ole mitään järkeä. Hän yrittää tahallaan luoda arven ainoastaan viivan näköisen arven luomisen takia, Barry Handler lyttää uutuusvillityksen.