Missä Celia Sawyeria on piiloteltu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa pinnalle pyrkii koko ajan tuhansia toinen toistaan näyttävämpiä kaunottaria, joista eräs läpimurron partaalla oleva on televisiotähti Celia Sawyer. Kaunotar on tullut briteille tutuksi Four Rooms -televisiosarjasta, jonka lisäksi hän on siviilissä menestynyt miljonääriyrittäjä.

Tänään Celia kuvattiin nauttimassa hyvin ansaitusta lomasta Barbadoksen rantamaisemissa. Muodokas kaunotar huomattiin varmasti, kun hän piti hauskaa muun muassa meren viilentävissä aalloissa.

Televisiotähti Celia Sawyer tuli tunnetuksi Four Rooms -televisiosarjasta, jossa hän kauppaa taidetta ja muita arvoesineitä. Tosielämässä hän on myös menestynyt kiinteistösijoittaja, jolla on omistuksia Lontoon lisäksi Barbadoksella. Lisäksi hän on sijoittanut elokuva-alalle. Hän on luonut omin käsin miljoonaomaisuuden.