Häät päättyivät kaaokseen – jopa bestman hakattiin joukkotappelussa

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Häissä tunnetusti voi sattua ja tapahtua sukulaisten ja ystävien kokoontuessa yhteen. Nyt Isossa-Britanniassa on pidetty häät, joissa riitely lähti pahasti käsistä. Tilanne päättyi joukkotappeluun, jonka aikana morsiamen sisaren nenä murtui.

Frittonissa pidettyjen häiden sekasorto sai alkunsa kananpalasta, Daily Mail -lehti uutisoi. Häiden bestmanin kerrotaan tönineen ihmisiä ruokajonossa, jonka seurauksena morsiamen eno oli suuttunut. Tilannetta seuranneen tappelun aikana Curt Hughes -niminen eno löi muun muassa bestmanina toiminutta Danny Smethurstia ja morsiamen isää Kevin Colemania.

53-vuotias eno onnistui osumaan myös morsiamen siskoon Krystel Colemaniin. Naisen mukaan hän sai osuman puolustettuaan äitiään. Tappelun tuoksinnassa tajunsa menettänyt Krystel vietiin sairaalaan, jossa hänellä todettiin murtunut nenä.

Hääpaikalle jouduttiin kutsumaan joukkotappelun takia kymmenen poliisiautoa. Poliisin mukaan 53-vuotias mies pidätettiin tapahtuneen johdosta pahoinpitelystä epäiltynä. Hänet on sittemmin päästetty vapaaksi takuita vastaan.