Amerikkalaismiesten penikset mitattiin – yllättävä tulos paljastettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miesten sukupuolielimiä voidaan mitata niin pituuden kuin paksuuden mukaan. Silti peniksen pituus on yleensä se, mitä puheenaiheissa arvuutellaan ja millä miehisyyttä mitataan. Nyt Yhdysvalloista kantautuu uusi tutkimustulos, joka asettaa sikäläisten miesten rakkauden miekan keskimitan alle 15 senttimetriin.

Amerikkalaisten miesten peniksen keksimääräinen pituus erektiossa on 14,2 senttimetriä. Tämä käy ilmi tuoreesta Indianan yliopiston toteuttamasta tutkimuksesta, johon osallistui peräti 1.661 miestä. Tutkijat mittasivat miesten etuvarustuksen pituutta vapaaehtoisten joukosta. Keskimitta on ilmeisesti kasvanut, sillä kerroimme vuonna 2011 tutkimuksesta, jossa amerikkalaismiesten penisten keskipituus oli vain 12,90 senttiä.

Kuten arvata saattaa, on peniksiä vähintäänkin yhtä monen näköistä ja kokoista kuin on niiden kantajiakin. Pienin tutkimuksessa tavattu erektio oli neljä senttiä pitkä, kun taas suurin penis yletti 26 senttiin. Tutkimusmetodeina täyden terän saamiseksi käytettiin sekä normaalia fantasiointia että suuseksiä. Tutkimus osoitti, että oraaliseksin avulla saavutettu seisokki oli keskimääräistä pidempi kuin mielikuvituksen avulla tuotettu erektio. Tulokset julkaistiin Journal of Sexual Medicine -lehdessä.