Vanessa Hudgensilla rohkea kaula-aukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -elokuvista tunnetuksi tullut Vanessa Hudgens on viime vuosina tehnyt pesäeroa Disney-imagoonsa. Kaunotar muun muassa esiintyi rohkeana Spring Breakers -elokuvassa, minkä lisäksi hän julkaisi villin $$$ex-kappaleen.

Nyt 24-vuotias Vanessa Hudgens on kuvattu osallistumassa The Frozen Ground -elokuvan ensi-iltajuhliin Lontoossa. Bileiden jälkeen Vanessa suuntasi illalliselle näyttävässä asussa, jonka kaula-aukkoa ei voi ainakaan pienestä koosta kritisoida.

Vanessa Hudgens tunnetaan myös Disney-komistus Zac Efronin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta tapasi toisensa ensimmäisen High School Musical -elokuvan koe-esiintymisissä. He seurustelivat viiden vuoden ajan, ja lopulta nuorten tähtien ero tuli faneille yllätyksenä. Nykyään kaunotar seurustelee nuoren näyttelijäkomistuksen Austin Butlerin kanssa.