Valtava delfiiniparvi ihastuttaa Britannian rannikolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lounais-Englannin yksi kiehtovimmista matkakohteista on varmasti Scillynsaaret, joilla on ollut asutusta kivikaudelta lähtien. Nykyisin matkailu on yksi saariryhmän tärkeimmistä elinkeinoista. Tuore video osoittaa, että saarille matkaavat turistit pääsevät nauttimaan ainakin upeista delfiinien uintisessioista.

Suomessa delfiineja pääsee katselemaan oikeastaan vain Tampereen Särkänniemessä. Daily Mail on nyt julkaissut YouTubessa videon, jolla näytetään kuinka delfiiniparvi ui Lounais-Englannissa sijaitsevan Scillynsaariryhmän edustalla. Video on Star Castle Hotellin henkilökunnan kuvaama pätkä viime viikonlopulta.

Delfiinien kerrotaan nauttivan alueen rikkaasta vedstä ja joskus saarten edustalla tavataan jopa tuhat yksilöä kerrallaan. Scillynsaarilla asuu parituhatta ihmistä ja saarten pinta-ala on Wikipedian mukaan 16,33 neliökilometriä.