Lesboparin sitomisleikit pahasti pieleen – palokunta kutsuttiin hätiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Pariskunnat saattavat välillä haluta piristää makuuhuoneleikkejään esimerkiksi sitomisen avulla. Nyt erään brittipariskunnan käsirautaleikit eivät ole menneet aivan suunnitelmien mukaan. Naiset olivat nimittäin onnistuneet hävittämään rautojensa avaimen.

Tukala tilanne päättyi paikalliselle palolaitokselle Hebden Bridgessä, Halifac Courier uutisoi. 20 ikävuoden paikkeilla olleet neitokaiset olivat saapuneet nolostuneina palolaitokselle puoli kahdelta yöllä. Paloaseman päällikkö kertoo lehdelle, että palomiehet olivat onnistuneet näkemään tilanteen humoristisen puolen.

– Me pidimme sitä huvittavana, mutta tytöt näyttivät nolostuneilta, päällikkö Paul Gyde selittää Halifac Courierille.

Miehen mukaan käsiraudat olivat näyttäneet aidoilta. Päällikkö on sitä mieltä, että ne ovat todennäköisesti palvelleet juuri sitä käyttötarkoitusta kuin niiden toivottiinkin. Tapauksessa nähtiin onnellinen loppu, kun naiset saatiin irrotettua tukalista käsiraudoista eikä kenellekään jäänyt vammoja tapahtuneesta.