Tutkimus selvitti unelmien tyttöystävän – tässä hän on!

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Erilaiset lehdet listaavat tunnetusti vuosittain maailman seksikkäimpiä naisia. Maailman kauneimman naisen tittelin ovat tänä vuonna vieneet esimerkiksi Gwyneth Paltrow, Miley Cyrus ja Rihanna. Nyt miehet ovat äänestäneet siitä, kenen kaunottaren kanssa he haluaisivat mieluiten seurustella.

emmastone_sitges_01.jpg

AskMen-sivuston suorittaman kyselyn voitti näyttelijäkaunotar Emma Stone. Seksikäs punapää on tullut tutuksi muun muassa Hölmö hullu rakkaus, Zombieland, Vain seksiä ja Gangsterisota -elokuvista. Neitokainen sai 29 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

Toiselle sijalle ylsi 28 prosentilla äänistä mallimaailman pyöremyrskyn lailla vallannut Kate Upton. Saman verran ääniä sai Nälkäpeli-elokuvasta suursuosioon noussut näyttelijätär Jennifer Lawrence. Neljänneltä sijalta löytyy näyttelijä-komedienne Tina Fey, ja viidenneksi äänestyksessä ylsi näyttelijätär Kerry Washington.