Nainen saa raivokohtauksen Apple Storessa – video nettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa katsotaan kieroon parempaa asiakaspalvelua vaativaa ihmistä, sillä ajatellaan, että asiat täytyy hyväksyä nöyränä. Suomalaisilla olisi opittavaa amerikkalaisista ainakin siinä mielessä, että heidän maassaan osataan vaatia rahoille vastinetta ja palvelua – ja toisinaan palaute on hyvinkin suoraa.

Nyt eräs yhdysvaltalainen äiti on niin sanotusti pimahtanut puhelinliikkeessä vieraillessaan. Tällä hetkellä verkossa leviävä video näyttää, kuinka lastenrattaiden kanssa paikalliseen Apple Storeen saapunut nainen vaatii itselleen parempaa palvelua kädellä rattaisiin hakaten ja kovaäänisesti huutaen. Videon voi katsoa esimerkiksi tästä.

Kaikki muut liikkeessä olevat ihmiset ovat kääntyneet katsomaan kurkku suorana kiljuvaa äitiä. Harva tahtoisi olla häntä palvelevan myyjän asemassa, sillä nainen vaikuttaa vähintäänkin yhtä sekavalta kuin hänen päällään olevan mekon kuosi.