Orgasmeja pyörän satulassa – uutuustuote tuottaa nautintoa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kesä on polkupyöräilyn kulta-aikaa. Poljettava kulkupeli on kätevä keino edetä paikasta toiseen etenkin kaupunkioloissa, ja polkupyöräily on myös Euroopassa hyvin suosittu kulkumuoto. Etenkin Amsterdam ja Kööpenhamina ovat tunnettuja kaupunkeja polkupyöräilykulttuuristaan.

Nyt brittiläinen erottiisiin välineisiin keskittyvä Sexshop365 -niminen yritys on ottanut myyntilistoilleen polkupyöräilijöille tarkoitetun satulasuojuksen. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen istuimen päälle vedettävä mummon baskeri, vaan vibraattorilla varustettu Happy Ride Vibrating Bike Seat -niminen sukupuolielimiä kiihottava satulanpäällinen.

Vibraattoripäällisen arvo on alle 35 euroa, ja se vaatii muutaman AA-kokoisen pariston toimiakseen. Tuotetta myyvä liike kuvailee satulanpäällistä tehokkaaksi ja myös miehet voivat sivuston mukaan käyttää sitä lisänautinnon saamiseksi polkupyöräreissuilla.