Lady Gaga tekee paluun! Pitkä sairausloma loppuu viimein

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Lady Gaga huristeli taannoisen lonkkaleikkauksen jälkeen kahdella ökyluokan pyörätuolilla, joista toinen oli tehty 24 karaatin kullasta ja toinen edusti luksusmerkki Louis Vuittonia. Nyt leikkauksesta toipunut poptähti on tekemässä paluuta yleisön eteen.

Lady Gaga tulee esiintymään 25. elokuuta järjestettävän MTV Video Music Awards -gaalan lavalla. MTV kertoo verkkosivuillaan, että neitokainen tulee esittämään juhlassa ensimmäisen sinkkunsa tulevalta ARTPOP-albumiltaan. Lady Gagan edellisestä MTV Video Music Awards -esiintymisestä on kulunut kaksi vuotta.

Palkintogaalan muita esiintyjiä ei olla vielä julkistettu. Justin Timberlake johtaa eniten ehdokkuuksia saaneiden artistien listaa Mackemoren ja Ryan Lewisin kanssa kuudella ehdokkuudella. Bruno Mars on ehdolla neljässä kategoriassa, ja Thirty Seconds to Mars, Robin Thicke, Miley Cyrus ja Pink ovat kaikki ehdolla kolmessa palkintokategoriassa.