Huomio naiset! Paljastavat asut eivät sytytä miehiä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Osa naisista uskoo, että he pystyvät hurmaamaan miehiä helpommin esittelemällä rintavarustustaan auliisti samalla, kun mekon vesiraja on juuri ja juuri pakararoiden alapuolella. Tuore kysely kuitenkin paljastaa, että suurin osa miehistä karsastaa naisten liian paljastavaa pukeutumistyyliä.

Tyylilyylit tietävät, että hyvännäköinen pukeutuminen ei tarkoita minishortseja ja napapaitaa, vaan eleganttia vaatetta, josta löytyy myös särmää. Klassisen kauniilla asuilla saa usein paremman vaikutuksen aikaan ainakin vastakkaisessa sukupuolessa. Nyt saman asian on todistanut myös tuore kysely, jonka mukaan ainakin brittimiehet suosivat perinteisen kauniisti pukeutuvia naisia.

Peräti 54 prosenttia miehistä suosii klassisia mekkoja naisten päällä, kun vain 22 prosenttia on sitä mieltä, että neitokaisen asun tulisi olla mahdollisimman paljastava. 17 prosenttia kertoo, ettei vaatteilla sinänsä ole merkitystä, vaan ennemminkin sillä, kuka siellä vaatteiden alla on.

Samaisessa kyselyssä kävi ilmi, että miehet antavat puhelinnumeronsa todennäköisemmin asiallisemmin pukeutuneelle naiselle kuin sellaiselle, joka ei jätä mitään arvailujen varaan. Kyselyn toteutti VoucherCodesPro.co.uk-sivusto ja sen tulokset julkaisi Daily Mail.