Sylvester Stallone ökylomalla – bikinikaunotarten ympäröimänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toimintaelokuvien ykköstähti Sylvester Stallone tunnetaan myös maineikkaana ohjaajana ja käsikirjoittajana. Seuraavaksi hänellä on työn alla The Expendables 3 -elokuva. Viime vuonna hänen poikansa Sage menehtyi. Nyt Stallone on suunnannut lomailemaan.

Sylvester Stallone vuokrasi Monacosta suuren huvijahdin ja eilen hän suuntasi sillä noin 15 kilometrin päässä Monacosta sijaitsevalle Cap du Ferratin lahdelle, joka on suosittu suojaisa merenlahti ökytalojen ympäröimänä. Siellä supertähti sai nauttia bikinikaunotarten seurasta.

Sylvester Stallonen Sage-poika kuoli viime vuonna 36-vuotiaana sydänkohtaukseen. Menehtyminen herätti mediassa huume-epäilyjä, jotka eivät kuitenkaan pitäneet paikkaansa. Stallonen pojalla oli sepelvaltimo-ongelmia, eikä tämän verestä löytynyt kuolinsyyntutkinnassa huumaavia aineita.