Lauri Tähkän uusi albumi syyskuussa – bändin nimeksi Revohka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lauri Tähkä on valmistellut uutta albumiaan yli tuplaplatinaa myyneen Polte-albumin, pitkän keikkakiertueen ja Voice of Finland -valmennuksen väleillä ja jälkeen. Hurmaan julkaistaan -niminen levy julkaistaan 27. syyskuuta. Albumia edeltää 16. elokuuta julkaistava single Saat syttymään.

Musiikillisesti levyllä sekoittuu moderni pop raikkaasti vanhahtaviin iskelmällisiin vaikutteisiin. Revohkaksi nimetty bändi pääsee nyt myös tällä levyllä vahvaan lentoon. Ensimmäinen sinkku Saat syttymään edustaa levyn energisesti svengaavaa puolta.

– Olen niin innoissani uudesta levystäni etten meinaa nahoissani pysyä. Hurmaan-albumin kaikki laulut tulee olemaan hyvin henkilökohtaisia ja läsnä olevia. Saat syttymään -lauluun koitin saada samanlaisen ensihuuman tunteen, kun tulisesti rakastuu tai ihastuu, Lauri Tähkä kommentoi.